top of page

TERMENI & CONDIȚII

1. GENERAL

Prin accesarea și utilizarea website-ului sau a oricărei pagini aferente www.medicinaveterinara.com vă oferiți acordul privind termenii și condițiile de utilizare.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

Administrația www.medicinaveterinara.com (în continuare adresată ca "noi" sau "MEDICINAVETERINARA") își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare a website-ului în orice moment.

MEDICINA VETERINARA este denumirea comerciala a YAOTU ENTERPRISES SRL, persoana juridica cu sediul in Lugoj, Str. Ceahlaului 14A, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J35/1440/2021, avand CUI 44049723, numita in continuare YAOTU ENTERPRISES.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.medicinaveterinara.ro, YAOTU ENTERPRISES isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. 

2. PRODUSE & PREȚURI

2.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile produselor și serviciilor noastre în orice moment.

2.2. Prețurile afișate pe site sunt listate în RON și nu conțin TVA.

2.3. Ne asumăm responsabilitatea de a pune la dispoziția clienților toate informațiile de care ar putea avea nevoie pentru a face o achiziție informată precum prețul unui produs, compoziția acestuia, imagini sugestive prezentând produsul, etc.

2.4. Toate imaginile de prezentare ale produselor MEDICINAVETERINARA au caracter informativ, caracteristicile produselor efective putând varia ușor de la reprezentarea lor în materialele de pe site. Acestea fiind spuse, calitatea și claritatea design-urilor de pe produsele noastre (ex. tricouri, căni, caiete) vor fi mereu cât se poate de exacte.

2.5. Toate produsele vă sunt puse la dispoziție în limita stocului disponibil.

Orice indisponibilitate sau modificare a stocului relevantă unei comenzi va fi comunicată în prealabil clientului în cauză și, în cazul anulării comenzii drept consecință, va aduce cu ea rambursarea plății clientului.

3. COMENZI & FACTURARE

3.1. Comenzile făcute pe website reprezintă un contract între utilizatorul site-ului și MEDICINAVETERINARA.

Așadar, MEDICINAVETERINARA se obligă să livreze produsele / serviciile incluse în comandă, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii în momentul plasării comenzii (prin plata cu cardul).

3.2. Factura fiscală aferentă unei plăți se va emite conform legislației în vigoare. Pentru recepționarea electronică a facturii dumneavoastră, trimiteți o solicitare către medicinaveterinaraoficial@gmail.com în care să specificați numele dumneavoastră și numărul comenzii. În funcție de caz, se poate să vă solicităm mai multe date personale care nu vor fi stocate nicăieri și vor fi folosite numai în scopul identificării dumneavoastră.

3.3. Ne rezervăm dreptul de a anula sau refuza o comandă în momentul în care intervine o problemă care face imposibilă producția sau livrarea produselor sau serviciilor. MEDICINAVETERINARA va comunica orice astfel de problemă clientului, iar plata comenzii (în cazul în care a fost efectuată) îi va fi restituită.

 

Clienții, de asemenea, au dreptul să ceară anularea unei comenzi atât timp cât anunță dorința lor de a anula imediat după plasarea comenzii sau în termen de 24 de ore de la plasarea comenzii, în cazul în care comanda nu a fost deja expediată. Dacă livrarea este deja în curs în momentul cererii de anulare li se va da posibilitatea returului imediat după livrare, cu condiția achitării unei taxe de retur.

3.4. Clienții au posibilitatea de a cere personalizarea unei comenzi. După ce condițiile personalizării sunt stabilite în prealabil cu noi se vor stabili potențialele taxe de personalizare și detaliile ulterioare ale livrării precum durată de procesare și livrare.

Comenzile personalizate nu pot fi returnate prin metoda obișnuită de retur, întrucât produsele din aceste comenzi sunt create la cerere și nu fac parte din stocul nostru obișnuit de produse, însă ne asumăm responsabilitatea să facem tot ce ne stă în putință pentru a satisface nevoile clienților care au cerut o asemenea comandă.

3.5. Comenzile pot fi returnate respectând anumite condiții menționate mai jos, secțiunea 5.

3.6. Pentru orice problemă sau clarificare necesară referitoare la o comandă pe care ați plasat-o pe site-ul nostru veți fi contactat prin email sau telefonic (utilizând datele care ne sunt puse la dispoziție în momentul plasării comenzii).

4. TRANSPORTUL BUNURILOR

4.1. Taxa de transport este universală și nu depinde de numărul produselor comandate.

4.2. Serviciile de curierat utilizate de noi pot varia în funcție de disponibilitatea serviciilor de curierat în momentul plasării comenzii și particularitățile fiecărei comenzi, prioritate având expedierea cat mai rapidă a comenzilor în condiții de maximă siguranță.

4.3. Durata transportului comenzii dumneavoastră poate varia în funcție de natura produsului, cantitatea comandată, serviciul de curierat ales, dacă produsul este personalizat sau nu și alți posibili factori, dar pentru marea majoritate a comenzilor livrarea se va face în 1-3 zile lucrătoare.

4.4. În cazul în care coletul nu este ridicat de către client din motive ce țin de acesta, la solicitare vom retrimite coletul achitând noi transportul. Dacă incidentul se repetă a doua oară, plata transportului va reveni clientului.

În cazul în care doriți să solicitați expres utilizarea unui anumit serviciu de curierat vă rugăm să menționați asta printr-un email către medicinaveterinaraoficial@gmail.com înainte (specificând numele dumneavoastră sau și adresa de livrare) sau imediat după plasarea unei comenzi (specificând numele dumneavoastră și numărul comenzii).

5. POLITICA DE RETUR

Toate cererile de retur se vor face folosind formularul de contact disponibil în website sau printr-un email către medicinaveterinaraoficial@gmail.com.

Condițiile de retur sunt următoarele:

1. Orice produs comandat de pe site-ul nostru care prezintă un defect sau care nu se conformează descrierii din pagina produsului (în momentul primirii produsului) poate fi trimis înapoi în termen de 14 zile de la livrare.

În această situație, costurile aferente returului vor fi suportate de către MEDICINAVETERINARA.

2. Orice produs comandat de pe site-ul nostru care nu prezintă nicio urmă de uzură poate fi trimis înapoi în termen de 14 zile de la livrare fără a preciza un motiv pentru retur.

În această situație, costurile aferente returului vor fi suportate de către client.

Excepție de la această regulă fac produsele personalizate.

3. Pentru a confirma stadiul în care produsele au fost livrate sau în care vor fi returnate MEDICINAVETERINARA ar putea solicita dovezi (fotografii, clipuri video). Acestea nu vor fi folosite în niciun alt scop exceptând cel menționat aici și nu vor fi stocate de către noi decât pe perioada desfășurării procedurii de retur.

4. Pentru orice situație particulară care nu este acoperită clar de condițiile generale de retur, condițiile particulare de retur vor fi stabilite de comun acord împreună cu clientul.

6. SERVICII TERȚE & POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

MEDICINAVETERINARA utilizează bunuri și servicii oferite de alte companii pentru transportul bunurilor, plata comenzilor online, anumite aplicații incluse în website, etc.

Responsabilitatea pentru funcționarea corectă a serviciilor terțe revine furnizorilor respectivelor servicii.

Pentru mai multe informații referitoare la serviciile terțe utilizate de MEDICINAVETERINARA consultați politica de confidențialitate.

7. LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII

Ca urmare a legislației în vigoare, MEDICINAVETERINARA nu își asumă răspunderea în ceea ce privește:
1. Întârzierile la livrare datorate serviciilor de curierat sau din alte motive ce pot împiedica o livrare în condiții normale;

2. Deteriorarea, distrugerea sau pierderea bunurilor pe parcursul transportului către destinatar sau către noi, în cazul unui retur;

3. Informații eronate furnizate de cumpărător care împiedică livrarea bunurilor, ducerea la bun sfârșit a comenzii sau a utilizării corespunzătoare a website-ului;

4. Recepționarea emailurilor cu caracter informativ sau promoțional care nu au legătură directă cu website-ul nostru;

5. Întreruperea funcționalității website-ului din motive tehnice, atât pe partea noastră (probleme de hosting) cât și pe partea clientului (probleme cu serviciile de internet);

6. Conținutul sau natura website-urilor care redirecționează clienții către website-ul MEDICINAVETERINARA sau dinspre website-ul MEDICINAVETERINARA către alte website-uri;

Cu toate acestea, ne asumăm răspunderea în a alege cele mai bune servicii de curierat și parteneriate cu firme de încredere care sa contribuie la o experiență cât mai bună pentru clienții noștri, iar pentru orice problemă, inclusiv cele menționate în paragraful anterior, vă încurajăm să luați legătura cu noi folosind funcția de mesagerie a site-ului sau la adresa de email medicinaveterinaraoficial@gmail.com.

Vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă rezolva problema.

8. COPYRIGHT

Website-ul www.medicinaveterinara.com și toate elementele acestuia (grafica web, text, etc) sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Utilizarea acestora fără acordul nostru se pedepsește conform legilor în vigoare.

9. CONTACT

Dacă aveți orice neclaritate privind modul în care MEDICINAVETERINARA operează website-ul sau serviciile oferite vă rugăm să ne contactați fie prin formularul de contact disponibil pe website, fie la adresa de email medicinaveterinaraoficial@gmail.com.

bottom of page