top of page

TERMENI & CONDIȚII

1. GENERAL

Prin accesarea și utilizarea website-ului sau a oricărei pagini aferente www.medicinaveterinara.com vă oferiți acordul privind termenii și condițiile de utilizare.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

Administrația www.medicinaveterinara.com (în continuare adresată ca "noi" sau "MEDICINAVETERINARA") își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare a website-ului în orice moment.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.medicinaveterinara.ro, ne rezervam dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. 

7. LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII

Ca urmare a legislației în vigoare, MEDICINAVETERINARA nu își asumă răspunderea în ceea ce privește:

1. Recepționarea emailurilor cu caracter informativ sau promoțional care nu au legătură directă cu website-ul nostru;

2. Întreruperea funcționalității website-ului din motive tehnice, atât pe partea noastră (probleme de hosting) cât și pe partea clientului (probleme cu serviciile de internet);

3. Conținutul sau natura website-urilor care redirecționează clienții către website-ul MEDICINAVETERINARA sau dinspre website-ul MEDICINAVETERINARA către alte website-uri;

Cu toate acestea, ne asumăm răspunderea în a alege cele mai bune servicii de curierat și parteneriate cu firme de încredere care sa contribuie la o experiență cât mai bună pentru clienții noștri, iar pentru orice problemă, inclusiv cele menționate în paragraful anterior, vă încurajăm să luați legătura cu noi folosind funcția de mesagerie a site-ului sau la adresa de email contact.medicinaveterinara@gmail.com.

Vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă rezolva problema.

8. COPYRIGHT

Website-ul www.medicinaveterinara.com și toate elementele acestuia (grafica web, text, etc) sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Utilizarea acestora fără acordul nostru se pedepsește conform legilor în vigoare.

9. CONTACT

Dacă aveți orice neclaritate privind modul în care MEDICINAVETERINARA operează website-ul sau serviciile oferite vă rugăm să ne contactați fie prin formularul de contact disponibil pe website, fie la adresa de email contact.medicinaveterinara@gmail.com.

bottom of page